Dessert_02 Dessert_01

Restaurant De Cuisien: lekker en snel!

Aan tafel!

Rijdt u onze ruime parking op? Dan komt de geur van onze heerlijke, versbereide maaltijden u tegemoet. Onze Franse keuken toont u waar het echt om draait: dagverse producten, op het moment zelf bereid. Hoort u het vlees al sissen in de pan? Koken is een ambacht. En wij perfectioneren het voor u.

 

Onze dagelijkse suggesties: het proeven waard

 

Hebt u gekozen uit onze dagelijks veranderende kaart? Wandel dan gerust langs ons heerlijke buffet. Wat uw voorkeur ook is, u krijgt kwaliteit op uw bord. Dat proeft u. Van de voorgerechten tot de desserts: wij maken alles zelf. Met de beste producten. Geniet van de bruisende sfeer. Neem plaats aan een van de vele tafeltjes in onze ruime zaal. U smult met smaak van onze heerlijke gerechten. Wij creëren de ontspannen sfeer. Hebt u een vraag? Aarzel niet om ons aan te spreken.

 

Met de glimlach, elke dag

 

In restaurant De Cuisien te Wevelgem bent u alle dagen welkom, tussen 9 uur 30 en 18 uur 30. Ook op zon- en feestdagen. Een koude winterdag? Kom bij ons schuilen met een warm drankje. Of proef onze heerlijke wildschotels. Een zwoele zomerdag? Geniet met uw gezin van ons versbereide ijs in onze tea room te Gullegem. En wanneer de honger toeslaat, bestelt u waar u zin in hebt. In onze ruime zaal vertoeft u úren.

 

Honger? Kom dan bij ons langs. Wilt u meer weten? Kijk dan op onze website of bel ons op 056 41 01 65